PalvelutAsiakaslähtöistä asiantuntijapalvelua

Me tunnistamme ja ymmärrämme asiakkaamme tarpeet. Olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi ja tehneet laadukkaita käännöksiä jo liki 40 vuotta. Tilaamalla meiltä pääset hyödyntämään monikymmenvuotista kokemustamme.

Käännöspalveluiden lisäksi tarjoamme editointi-, kielentarkistus-, kielikoulutus-, taitto- ja tulkkauspalveluita.

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään.

KäännöksetKäännöspalvelua helposti ja nopeasti

Käännöspalveluiden laadukkaasta tasosta ja suuresta kielivalikoimasta vastaavat oma henkilökunta ja laaja, vakiintunut alihankkijaverkosto. Luotettava ulkomainen yhteistyöverkosto varmistaa asiakkaillemme toimivat käännökset monilla kielialueilla.

Kokonaispalvelumme käsittää projektikohtaisen työn arvioinnin, käännöksen, kieliasun tarkistuksen ja käännöstyön toimituksen sovitussa aikataulussa ja formaatissa.

Jotta käännös toimii, tarvitaan kääntäjiä – luovan työn ammattilaisia – joilla on kyky nähdä ja viestiä yksittäisiä sanoja enemmän. Hyvän käännöksen syntymiseen tarvitaan myös luottamuksellinen ja avoin asiakassuhde.

 

Auktorisoidut käännökset / Viralliset käännökset

Virallinen käännös on auktorisoidun kääntäjän (aik. virallinen kääntäjä) omalla allekirjoituksellaan ja leimallaan vahvistama, laillisesti pätevä käännös, jolla on sama todistusvoima kuin alkukielisellä asiakirjalla.

Käyttötarkoitus ratkaisee, milloin käännös vaatii auktorisoidun kääntäjän vahvistuksen. Yleensä näitä ovat mm. viranomaisten käyttöön tarkoitetut viralliset asiakirjat, oikeusasiakirjat, erilaiset todistukset jne.

Virallinen käännös edellyttää, että joko lähde- tai kohdekieli on jokin kotimaisista kielistä eli suomi, ruotsi tai saame.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

KielentarkistuksetKielen ja kulttuurin kieliasiantuntija

Kielentarkistuksen tekee kohdekielen asiantuntija, joka tarkistaa, että kieli on kyseiseen kulttuuriin sopivaa ja kieliopillisesti ja tyylillisesti korrektia.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

TulkkauksetMonikielistä viestintää

Tulkkaus on kulttuurien välisen suullisen viestinnän edellytys. Käytämme vain konsekutiivi- ja simultaanitulkkauksen ammattilaisia. Käänny puoleemme, kun tarvitset asiantuntija-apua esim. asioimis- tai oikeustulkkauksissa.

Täällä voit tutustua eri tulkkausmenetelmiin ja -tilanteisiin.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

KielikoulutusTäyden palvelun toimisto

Kielikoulutukset ovat yksi uusimmista osa-alueista Aazetin tarjoamissa asiantuntijapalveluissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme kielitaidon ylläpitämisessä, syventämisessä tai täysin uuden kielen oppimisessa.

Teemme yhteistyötä 25 vuotta kielikoulutusalalla toimineen Promentor Solutions Oy:n kanssa.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä kielikoulutuksia tai ajasta ja paikasta riippumatonta verkkokielikoulutusta.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

EditointiAnna asiantuntijamme auttaa

Autamme asiakkaitamme heidän omien tekstiensä viimeistelyssä eli muokkaamisessa käyttötarkoitukseen sopivaksi huomioiden kohdeyleisön sekä kyseisen kielen kulttuuriset ja kieliopilliset vaatimukset.

Perinteisesti editoinnilla tarkoitetaan tekstin toimittamista ja muokkaamista julkaisukuntoon.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

TaittopalvelutMonialainen viestinnän osaaja

Asiakkaamme saavat meiltä halutessaan myös taittopalveluja. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu useita graafisen alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.