YritysLaatua – kokonaisvaltaisesti

Käännös-Aazet Oy on käännöstoimisto, jonka vahvuus ja menestyksen perusta on syvällinen asiakasymmärrys, tehokas toimintatapa ja laadukas käännöstyö. Lähes 40 vuoden toimintahistorian ansiosta Käännös-Aazetilla on runsaasti kokemusta erityyppisten tekstien kääntämisestä kielestä toiseen. Toimintavuosien mukana yritykselle on kertynyt valtava määrä alakohtaista kokemusta sekä laajaa ja pitkäkantoista näkemystä. Vuosien saatossa on syntynyt kestäviä asiakas- ja alihankintasuhteita. Yrityksen toiminta on vakaata ja uskottavaa.

Menesty kanssamme

Voimavaramme on pätevä ja ystävällinen henkilökunta, joka tiedostaa luottamuksellisen yhteistyön ja toimivan asiakassuhteen merkityksen. Palveluhenkinen henkilökuntamme yhdessä laajan yhteistyöverkoston ja ammattikääntäjien kanssa auttaa asiakkaita menestymään. Meillä nopeus ja tehokkuus ovat lähtöisin ihmisestä.

Keskeisimmät osaamisalueemme ovat julkishallinto, juridiikka, markkinointi ja viestintä, tekniikka, lääke- ja terveydenhoitoala, rahoitus- ja vakuutusala, arkkitehtuuri ja rakentaminen, elintarviketeollisuus, metsäteollisuus, kulttuurihistoria, muotoilu, taide, matkailu ja gastronomia.

Päivittäistä työnkuvaamme ovat julkishallinnon käännöstyöt, asiakas- ja henkilöstölehdet, sopimus-, laki- ja vakuutustekstit, talous- ja liike-elämän tekstit, vuosi- ja osavuosikatsaukset, vienti- ja markkinointiesitteet, erilaiset tiedotteet, taide- ja kulttuurilaitosten tekstit, www-sivut ja lokalisointiprojektit.

Toimintamme kulmakivi on laatu, jolla luomme asiakastyytyväisyyttä ja
-uskollisuutta.

Työssämme sovellamme käännöspalveluja koskevaa SFS-EN 15038 -standardin mukaista laadunhallintajärjestelmää.